לצלול לעולמו של השוקולד עם סדנת שוקולד מתוקה וחווייתית
אין כמו שוקולד; הטבלית המרובעת המתוקה יכולה להפוך בן רגע את מצב הרוח שלנו, ולהפוך יום רע ליום מתוק של ממש! אבל עד כמה אתם באמת מכירים את עולמו של השוקולד?
אין כמו שוקולד; הטבלית המרובעת המתוקה יכולה להפוך בן רגע את מצב הרוח שלנו, ולהפוך יום רע ליום מתוק של ממש! אבל עד כמה אתם באמת מכירים את עולמו של השוקולד? אם הצלחנו לסקרן אתכם, מה דעתכם לסגור סדנת שוקולד בקרוב? היא תתאים לפעילות משפחתית עם הילדים, החברים, אפילו כיום גיבוש לעובדים. תוכלו ללמוד בעצמכם על המאכל האהוב, ועל הדרך להרחיב את הידע בנוגע להיסטוריה והרקע שלו.
סדנת שוקולד – ידע תיאורטי וחוויה מעשית
בשוק קיימים ארבעה סוגי שוקולד שאיתם ניתן לייצר מגוון רחב של חטיפים, ממתקים, קינוחים, משקאות ומה לא? סדנת שוקולד תחשוף אתכם לכל הסודות של לפחות כמה מהסוגים הללו. עליהם נפרט ממש בעוד רגע. ראשית כל נציג בפניכם את הכלל החשוב ביותר הנוגע לשוקולד; ככל שאחוזי הקקאו שלו גבוהים יותר, כך איכות השוקולד גבוהה יותר! בפעם הבאה שאתם יוצאים לקנות שוקולד, הציצו על האריזה שלו ותראו את אחוזי הקקאו המוטבעים עליו.
וכעת, הבה נפרט את סוגי השוקולד המוכרים:
- שוקולד מריר או מריר– שוקולד זה מכיל קקאו באחוז גבוה, ללא אבקת חלב או חלב. כדי ששוקולד יחשב איכותי, עליו להכיל 35% מוצקי קקאו במינימום (על פי התקן האירופאי). שוקולד כהה ברמה הגבוהה ביותר יגיע גם ל- 70% קקאו ומעלה. שוקולד זה משמש לקינוחים כגון טראפלס, סופלה ועוד.
- שוקולד חלב– מורכב ממוצקי קקאו, סוכר וחלב. זהו השוקולד המוכר והאהוב ביותר העומד כמרכיב עיקרי בממתקי שוקולד וחטיפים, קינוחים שונים ואף ציפויים.
- שוקולד לבן–השוקולד הלבן עשוי מחמאת קקאו בלבד, בתוספת סוכר וחלב המעניקים לו טעמים שונים. השוקולד הלבן משמש לקינוחים וציפויים.
- שוקולד בלונדיני או דולצ’ה– בשנת 2012 הושק סוג חדש של שוקולד שכבש את העולם. הוא מורכב משוקולד כהה ושוקולד לבן, במינונים שמקנים לו את טעמו המיוחד והצבע הייחודי לו.
להתנסות בעצמכם
דליתה סדנאות שוקולד מזמינה אתכם ואתכן לחוויה מתוקה ובלתי נשכחת! בואו ללמוד עוד על המאכל שאתם כל כך אוהבים, ולהכין בעצמכם מטעמים מתוקים ונפלאים איתם תוכלו להפתיע את האהובים עליכם. אז שנפגש?