חיפוש

 

 
פורום המומחים mcity
facebook שתף את פורום המומחים בפייסבוק   whatsapp

 

נושא ההודעה
שואל
איזה יתרונות תזונתיים טמונים באכילת פטריות
אריקה

איזה יתרונות תזונתיים טמונים באכילת פטריות

למה כדאי לנו להוסיף אותם לתפריט?
איזה יתרונות תזונתיים טמ...
הרחב

שלום אריקה,

יתרונות תזונתיים של אכילת פטריות

פטריות הן נטולות שומן, דליות נתרן, דלות קלוריות וללא כולסטרול. הן גם עמוסוצ בסיבים, ויטמינים ומינרלים. היתרונות התזונתיים משתנים בהתאם לסוג הפטרייה. אבל בסך הכל, הם מקור טוב לחומרים המזינים הבאים.

 

נוגדי חמצון

נוגדי חמצון עוזרים להגן על הגוף מפני פגיעה ברדיקלים חופשיים שעלולים לגרום למצבים כמו מחלות לב וסרטן. הן גם מגנות עליך מפני נזקים מהזדקנות ומחזקים את המערכת החיסונית שלך. פטריות עשירות בנוגדי החמצון הנקרא סלניום. למעשה, הם המקור הטוב ביותר למינרל במעבר הייצור.

 

בטא גלוקן

בטא גלוקן הוא צורה של סיבים תזונתיים מסיסים הקשורים מאוד לשיפור הכולסטרול ולחיזוק בריאות הלב. זה גם יכול לעזור לגוף שלך לווסת את רמת הסוכר בדם, להפחית את הסיכון לסוכרת מסוג 2. מאמינים כי פטריות צדפות ושיטאקי מכילות את הבטא גלוקנים היעילים ביות

נְחוֹשֶׁת

נחושת עוזרת לגופך לייצר תאי דם אדומים, המשמשים לספק חמצן לכל הגוף. המינרל חשוב גם לתהליכים אחרים בגוף, כמו שמירה על בריאות העצמות והעצבים. גם לאחר בישול, מנת 1 כוס פטריות יכולה לספק כשליש מכמות הנחושת היומית המומלצת. אֶשׁלָגָןאשלגן חשוב ביותר בכל הנוגע לתפקוד הלב, השרירים והעצבים. יש בערך כמות אשלגן ב-2/3 כוס פטריית פורטובלו מבושלת כמו שיש בבננה בגודל בינוני.

  היוטיוב שלי    האתר שלי

בברכה,
לוסי רבין

0585430091
  whatsapp

הוסף תגובה

x
שם: *
כתובת: *
טלפון: *
מייל: חובה למבקשי קבלת התגובה במייל
כותרת: *
תוכן: *
  קראתי והסכמתי לתנאי השימוש בפורום

 

 

גוף ונפש. מהם חיים אמיתיים
תרבות בעיר
עורכי דין: כיצד ניתן למדוד את ההצלחה של תהליך גישור
פעילות לתלמידי התיכון בשביתה!
 
 
 
 
 
 
 
 
הגדלת גופן
הקטנת גופן
 
מונוכרום
ניגודיות מקסימלית
 
תיאור לתמונות
 
קיצורי מקלדת
  • M-עבור לתוכן העמוד
  • H-עמוד הבית
  • F-פורום
  • B-אודות
  • A-הצהרת נגישות
הצהרת נגישות
ביטול נגישות