הסוד לקבלת קניידלך רך ואוורירי
אם תהיתם לעצמכם פעם איך מכינים קניידלך שיצא רך ואוורירי, אנחנו כאן לתת לכם את התשובות. הכל טמון בפעולה קטנטנה שמשנה את כל מה שטעמתם עד היום. כן, כל מה שתצטרכו זה רק להקציף את הבלילה של הקניידלך שלכם, כך תקבלו את הקניידלך הכי טעימים בעולם
אם תהיתם לעצמכם פעם איך מכינים קניידלך שיצא רך ואוורירי, אנחנו כאן לתת לכם את התשובות. הכל טמון בפעולה קטנטנה שמשנה את כל מה שטעמתם עד היום. כן, כל מה שתצטרכו זה רק להקציף את הבלילה של הקניידלך שלכם, כך תקבלו את הקניידלך הכי טעימים בעולם.
מתכון לקניידלך: (מתאים ל-8 מנות)
מרכיבים:
1.5 כוסות קמח מצה
2 ביצים
רבע כוס שמן זית
כוס מים
מלח פלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
- בקערת מיקסר מקציפים את הביצים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, מוסיפים את השמן, מים, מלח וממשיכים להקציף את לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים קמח מצה, מערבבים היטב עד לאיחוד ומקררים במקרר למשך 30 דקות.
- עם ידיים רטובות יוצרים כדורים ומבשלים בסיר עם מים רותחים למשך 10-15 דקות, מגישים עם מרק ירקות.
מתכון באדיבות מתכונית – עמרי ומאי.
דברו איתנו ב | |
רוצים עוד פרטים? כנסו! |