הגדלת גופן
הקטנת גופן
 
מונוכרום
ניגודיות מקסימלית
 
תיאור לתמונות
 
קיצורי מקלדת
  • M-עבור לתוכן העמוד
  • H-עמוד הבית
  • F-פורום
  • B-אודות
  • A-הצהרת נגישות
הצהרת נגישות
ביטול נגישות
עיריית מודיעין רגיל
הצעה שאי אפשר לסרב 2
 
 
או
facebook שתף את פורום המומחים של עיתונט בפייסבוק   whatsapp

 

שאל שאלה חדשה את המומחה

שם: *
מייל: חובה למבקשי קבלת התגובה במייל
כותרת: *
תוכן: *
  קראתי והסכמתי לתנאי השימוש בפורום

 

נושא ההודעה
השואל
תחום
אפיה בתנור
אורית
סדנאות בישול

אפיה בתנור

כשאני אופה עוגות או פשטידות לפי הזמן שמצויין במתכון, אני תמיד צריכה להוסיף עוד לפחות רבע שעה לאפייה בחלק התחתון, כי הוא לא מוכן. זה כבר התנור השני שזה קורה לי איתו. השאלה אם הבעיה בתנור או שאני צריכה לאפות עם תכנית אחרת, להעלות טמפרטורה או משהו אחר? יש לך תנור מומלץ?
תשובה: אפיה בתנור
הרחב

תשובת שרון ויינר ברקאי

שלום אורית,

 

היי אורית, השאלה שהעלת הינה מאוד כללית וחסרים לי פרטים בכדי שאוכל לתת תשובה מספיק מקצועית, אך אנסה על הצד הטוב ביותר. יכולות להיות מספר סיבות לכך: למתכונים שונים יכולים להיות זמני אפיה שונים; תנור אחד לא דומה לשני אנחנו צריכים להכיר את התנור שלנו בכדי לדעת זאת ונראה שאת מכירה ואכן מוסיפה זמן אפיה; קישים שהבסיס שלהם הוא בצק צריך לחלק את האפיה לשניים: אפיית הבצק בחום נמוך - בין 15 - 20 דקות ורק לאחר הוספת המילוי יש לעשות השלמת אפייה; ישנם הרבה תנורים טובים בשוק ואני לא יכולה להמליץ על כזה או אחר זה שאת צריכה להוסיף זמן אפיה לא מחייב שהתנור לא טוב. כמה זמן יש לך את התנור? את יכולה לבדוק עם טכנאי אם גופי החימום שלו תקינים. אם תרצי תשובות יותר ממוקדות אשמח לעזור. מוזמנת ליצור עמי קשר באמצעות הפורום או הנייד 0507877933 יום נעים שרון


יש לכם עוד שאלות לשרון ויינר ברקאי? כנסו!


---
בישול כל יום
בטי
סדנאות בישול

בישול כל יום

אני עובדת במשרה מלאה וחשוב לי שהילדים שלי יאכלו אוכל טרי כל יום. איך הכי טוב להתארגן עם הבישולים כך שזה יצא לפועל? כרגע אני לא מספיקה לבשל כל יום והם אוכלים לפעמים מקפוא או הזמנות טייק אווי.
תשובה: בישול כל יום
הרחב

תשובת שרון ויינר ברקאי

בטי שלום,

אוכל טרי כשמו כן הוא צריך לבשל מידי יום או לפחות לעיתים קרובות לאורך כל השבוע. אכתוב כאן מספר המלצות: אם יש לך יותר זמן ביום שישי את יכולה לבשל כמות גדולה יותר ואז יהיה לילדים אוכל טרי לתחילת השבוע, לפחות עד יום שני/ שלישי. ישנם מאכלים ביתיים שאינם מסובכים להכנה ואפשר להכינם בזמן קצר יחסית כאשר את חוזרת מהעבודה או בשעות הערב. למשל, את יכולה להכין פסטה, לתבל אותה בשמן זית ומלח בלב ואז היא מחזיקה לפחות 3 ימים במקרר. בנוסף אם הילדים אוהבים רוטב עגבניות ניתן להכין גם ממנו כמות ולשמור בקופסה נפרדת. כנ"ל לגבי עוף צלוי בתנור, את יכולה לבקש בכל קצביה חלקי עוף נקיים משומן ואז כל מה שאת צריכה זה לתבל להניח בתבנית ולהכניס לתנור. שניצלים, ניתן להכין כמות גדולה לאחר טיגון ולהקפיא. שניצלים הם בין המאכלים שאפשר להקפיא. המלצה חביבה אחרונה גם אם הילדים אוכלים פעם בשבוע טייקאווי זה בסדר כל עוד רוב הזמן הם אוכלים אוכל ביתי-טרי.    

אם תרצי ייעוץ נוסף אשמח לעזור מוזמנת ליצור עמי קשר טלפוני 0507877933 


יש לכם עוד שאלות לשרון ויינר ברקאי? כנסו!


---
התפתח בצק
נופר
סדנאות בישול

התפתח בצק

יש לך טיפים להתפחה מהירה של בצק? איזה שמרים הכי מתאימים, אם להתפיח בחוץ או בתנור. זה פשוט לא הולך לי...תודה!
תשובה: התפתח בצק
הרחב

תשובת שרון ויינר ברקאי

שלום נופר,

שמרים זו אהבה גדולה שלי. עבודה עם שמרים דורשת סבלנות.

ישנם 3 סוגים של שמרים: קוביית שמרים טריים, גרגירי שמרים טריים, גרגירי שמרים יבשים.

שמרים טריים נמצאים במקררים בסופרים, החיסרון שלהם הוא תאריך התפוגה.

שמרים יבשים ניתן למצוא על המדף מגיעים בשקית ואקום בגדלים שונים, לאחר פתיחת השקית מומלץ לשמור בקופסה בהקפאה.

ניתן לעיתים לזרז התפחה ע"י תוספת שמרים מעבר למתכון אך זה לא מומלץ עדיף להוסיף כפי שרשום ולחכות שיתפחו בסבלנות.

לכסות את הקערה עם ניילון נצמד או מגבת ולהניח על השיש, עכשיו כשחם בחוץ השמרים יתפחו מהר. בחורף מומלץ להניח ליד מקום חם על תחתית עץ. 

לטיפים נוספים מזמינה אותך לסדנאות שמרים שאני עורכת בביתי,

סופשבוע נפלא,

שרון 

0507877933

 


יש לכם עוד שאלות לשרון ויינר ברקאי? כנסו!


---
סדנאות אפיה
נילי
סדנאות בישול

סדנאות אפיה

היכן מתקיימות הסדנאות? אפשר לקיים את הסדנא בביתנו? תודה
תשובה: סדנאות אפיה
הרחב

תשובת שרון ויינר ברקאי

שלום, 

הסדנאות מתקיימות בביתי בשכונת בוכמן במודיעין.

יש בהחלט אפשרות להזמין סדנה אליכם הביתה.

אני מגיעה עם כל המצרכים והציוד הדרוש.

לפרטים נוספים צלצלו אלי שרון 0507877933

תודה על פנייתכם.


יש לכם עוד שאלות לשרון ויינר ברקאי? כנסו!


---
תרפיה בבישול
אור
סדנאות בישול

תרפיה בבישול

מה עושים בסדנא של תרפיה בבישול וכמה זמן היא נמשכת?
תשובה: תרפיה בבישול
הרחב

תשובת שרון ויינר ברקאי

שלום אור,

אור שלום,\nתרפיה בבישול הינו תחום מורכב מאוד הנוגע למגוון אוכלוסיות. כל קושי והתמודדות מטופלים באופן המתאים והייחודי להם. למשל: ישנם קשיים מוטוריים, הדורשים עבודה של התמקדות בחיתוכים, שימוש בכלים ייחודיים. ןיש קשיים בתחום הויסות החושי הקשורים להימנעות מאכילת מזונות מסוימים במקרה זה תעשה עבודה הדרגתית ומתונה של הכנסת מזונות חדשים לתפריט ועוד. תחום התרפיה בבישול כמו תרפיות אחרות דורש עבודה מתמשכת לאורך זמן אין אפשרות להגיע לתוצאות משמעותיות בסדנה אחת. ניתן להגיע למפגש יחידני או במסגרת קבוצה בעלת מאפיינים דומים.


יש לכם עוד שאלות לשרון ויינר ברקאי? כנסו!


---

הוסף תגובה

x
שם: *
כתובת: *
טלפון: *
מייל: חובה למבקשי קבלת התגובה במייל
כותרת: *
תוכן: *
  קראתי והסכמתי לתנאי השימוש בפורום

 

 

 

b,h