היכל התרבות 17 שוליים
היכל התרבות 17 שוליים
יום שישי, ב' אייר, ה'תשע"ז - 28.4.2017
 
 
 
שאלה לחוקר
פורום עיתונט
 

בחירת קורס בישול מקצועי ללימודי הגסטרונומיה

קורס בישול מקצועי מקנה ידע תיאורטי ומעשי ללימודי הגסטרונומיה. הקורס מיועד לטבחים בתחילת דרכם, לחובבי הבישול ולכל אדם המעוניין לרכוש את רזי המקצוע ולהגשים חלום. כדי להשתלב בעולם המסעדנות המאתגר וכדי לשפר ביצועים במטבח הביתי, כדאי ללמוד את יסודות הבישול בבית מקצועי ומוביל.

קורס בישול (צילום: אוסנת גואטה)
שאלה לש.י.ל

 

קורס בישול מקצועי מקנה ידע תיאורטי ומעשי ללימודי הגסטרונומיה. הקורס מיועד לטבחים בתחילת דרכם, לחובבי הבישול ולכל אדם המעוניין לרכוש את רזי המקצוע ולהגשים חלום. כדי להשתלב בעולם המסעדנות המאתגר וכדי לשפר ביצועים במטבח הביתי, כדאי ללמוד את יסודות הבישול בבית מקצועי ומוביל. הקורס כולל תכנים רבים ומעניינים, ובמהלכו רוכשים טכניקות בישול קלאסיות ומודרניות, מתנסים בעבודה אישית ונחשפים מקרוב לעבודה המעשית של שפים במסעדות.

צעד חשוב כדי להצליח בעולם הקולינריה

ישראלים רבים, צעירים ומבוגרים, מעוניינים לעבוד בענף המסעדנות. כדי להצליח בעולם הקולינריה בארץ ובעולם כולו, חשוב להירשם לקורס בישול מקצועי ומקיף. יש מגוון רחב של קורסים לבישול, לכן הבחירה עשויה להיות מבלבלת. חשוב לבחור בקפידה את המוסד בו לומדים ומומלץ לקרוא את תכני הקורס כדי לקבל החלטה נכונה היכן ללמוד.

כדי להשתלב בעולם הקולינריה או כדי לרכוש ידע וכלים לשיפור הביצועים במטבח הביתי, אין תחליף לקורס איכותי ומעמיק בו רוכשים ידע מקיף ועוסקים בנושאים כמו היכרות עם חומרי גלם ומזון, טכניקות בישול קלאסיות ממיטב המטבחים הבינלאומיים, טכניקות בישול חדשניות, תהליכים כימיים ופיזיקליים במהלך הבישול, היכרות עם עולה הקולינריה בישראל, פיתוח ראיה קולינרית ועוד.

לימוד חווייתי מעניין ומקורי

לימודי בישול מאפשרים לכל אחד ואחת להעמיק את הידע שלהם בעולם הקולינריה, לפתח ראייה קולינרית עדכנית ולרכוש כלים מקצועיים המאפשרים לעסוק בתחום או לשפר ביצועים. כאשר בוחרים קורס בישול, כדאי לתת דגש על פרמטרים כמו מיקום בית הספר, היקף הקורס ושעות הלימוד, סגל מרצים, תכנית הלימודים, ציוד במקום וכמובן מחיר. לאחר סקר שוק מומלץ, לקרוא חוות דעת ולקבל המלצות על מוסד לימודים מוביל.

חשוב לציין כי לימודי בישול בבית ספר מקצועי לקולינריה מבוססים על תכנית לימודים מקיפה ורחבה הכוללת מגוון תכנים עדכניים. מטרת הקורס הנה להכשיר את בוגריו לקראת השתלבותם בעולם המסעדנות והקולינריה בארץ ובעולם.

במהלך הלימודים מתנסים התלמידים בעמדות עבודה מאובזרות היטב על מנת להטמיע את תכני הקורס וכדי להתנסות בעבודה מעשית מלהיבה ומאתגרת, תחת עינם הפקוחה של צוות המרצים במקום. בסוף הקורס זוכים הבוגרים לתעודת גמר מקצועית ומוערכת, ולמעשה לאחר הקורס ניתן להגשים חלום ולהתחיל דרך חדשה בחיים כמו הקמת עסק עצמאי בתחום המזון.

לחלופין, התעודה מאפשרת לבוגרי הקורס למצוא מקום עבודה מועדף ולצעוד שלב אחר שלב בדרך להגשמה עצמית ולקריירה משגשגת בענף הקולינריה.

איזה קורס כדאי ללמוד?

יש מגוון גדול של קורסים לבישול, כאשר בכל מוסד לימודים מציעים תכנית מעט שונה. בבית ספר מקצועי לקולינריה ניתן לרוב לבחור בין קורס בישול מקצועי ובסיסי לבין קורס מורחב או קורס מתקדם. ישנם גם מסלולי מאסטר בסיומם זוכים לקבל דיפלומה מסוג CMD, תעודה יוקרתית ומוערכת בכל העולם.

למידע נוסף בנושא כנסו לאתר בישולים - קורס בישול בתל אביב.

 
 
שאלה לראש העיר
 
אינדקס חוצות לעסקים
חפש    פרסם